Profiteer nu van 5% Black Friday korting! Geldig op alle artikelen met kortingscode: BLACKFRIDAY

Medewerkers Van Kooten Tuin en Buitenleven

Als u als klant bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven binnenstapt, dan bent ú het die in de ‘spotlights’ staat. Onder het genot van een kop koffie horen we graag wat u voor ogen heeft. Wij gaan tot de grenzen van het onmogelijke om uw dromen te verwezenlijken om het buitenleven een extra dimensie te geven, als een verlengstuk van uw woongenot. Wij vertalen wensen naar een droom die uitkomt binnen elk budget, maar dit zouden we natuurlijk nooit kunnen zonder onze medewerkers. Daarom investeert Van Kooten Tuin & Buiten Leven in medewerkers op een unieke manier. Middels intensieve opleidingstrajecten en persoonlijke begeleiding worden medewerkers naar een hoger niveau getrokken en hebben zij allen hun eigen specialisme. Zo werken we niet alleen aan consistente basiskennis, brede en solide productkennis en hoog serviceniveau, maar ook aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers, en dát maakt het verschil. U kunt rekenen op gemotiveerde mensen op de juiste plek. U bent verzekerd van hoogwaardig en gedegen persoonlijk advies. Het zijn onze medewerkers die dag in, dag uit voor u klaar staan, in weer in wind als het moet, met maar één doel; Het uit laten komen van uw droomwensen.

Laat u verrassen en enthousiasmeren door onze medewerkers en kom langs voor een persoonlijke kennismaking.

Zin om te werken in deze dynamische wereld van buitenleven? Bekijk dan de vacaturepagina voor een passende functie in één van de vestigingen of op ons hoofdkantoor.

Ons team

Jan van Kooten

Directie
Leuk dat je de verhalen achter de gezichten wilt weten. Op onze overzichtspagina staan mensen met allemaal een uniek verhaal. Als mede-eigenaar en directielid ben ik trots op al onze medewerkers, met ieder zijn of haar eigen motivatie, die de successen -van Van Kooten Tuin en Buiten Leven- levendig houden. In 2004 opende ik samen met Hanneke, mijn vrouw, de showroom in Numansdorp. Inmiddels zijn we heel wat jaren én vestigingen verder en nog altijd haal ik iedere dag voldoening uit de werkzaamheden binnen het bedrijf. We werken al jaren met de mooiste producten en beste leveranciers, maar daarnaast streven we alsnog iedere dag naar optimale klanttevredenheid. Ons assortiment is uiterst uitgebreid, maar toch blijven we altijd op zoek naar vernieuwende producten die we met zorg in de markt kunnen zetten. Naast dynamisch ondernemerschap ligt mijn specialisatie in het adviseren en mede-ontwikkelen van de grotere maatwerk chalets en douglas buitenverblijven. Je zult me daarom nog steeds tegenkomen in één van onze showrooms in de adviserende rol als verkoper in de weer met onze klanten, want stiekem ligt daar mijn hart.

Hanneke van Kooten

Directie
Het begrip Marketing heeft betrekking op alle activiteiten die een bedrijf uitvoert om de verkoop van producten te bevorderen. Als je het zo leest, klinkt dat wellicht eenvoudig, maar zo makkelijk is het niet. Binnen marketing zijn er zoveel wegen te bewandelen. Natuurlijk alles met hetzelfde einddoel, maar welke strategie kies je? Of welk koers vaar je? Toen we ooit begonnen met één showroom was het niet zo ingewikkeld en paste ik marketing toe met mijn nuchtere boerenverstand. Destijds heette dat nog gewoon adverteren. Vandaag de dag komen we daar niet meer mee weg. Zoekmachine optimalisatie of denk aan Sociale Media Marketing, allemaal termen van de laatste jaren maar waar we ook niet meer zonder kunnen of weg te denken zijn. Lokale marketing is bijvoorbeeld wéér een aparte tak van sport. Met een marketingteam van zeven mensen en met alle mogelijke (online)kanalen, zijn we dagelijks doelgericht in de weer om meer en meer landelijke naamsbekendheid te genereren en om zo klanten onze kant uit te laten bewegen.

Benjamin de Jong

Directie
Als directielid van een dynamische bedrijf als Van Kooten Tuin en Buiten Leven, zal ook ik over mijn passie moeten uitweiden en niet in de eerste plaats om je uit te nodigen eens bij één van onze showrooms te komen kijken maar voornamelijk om het goede voorbeeld te zijn voor al die medewerkers die het onbetaalbare kapitaal zijn van onze organisatie. Zij zijn degene die onze (duurzame) producten aan de man en vrouw brengen. Zij zijn het die voor de Van Kooten beleving zorgen als je bij ons over de vloer komt. Zij zijn het die het Buiten Leven voor je binnen handbereik brengen en het buitenverblijf van je dromen daadwerkelijk kunnen realiseren. Mijn passie is om iedereen te inspireren en te motiveren om onze klanten maximaal te bedienen met als doel; de hoogst mogelijke klanttevredenheidsscore. Met onze medewerkers en producten hebben we de meeste ingrediënten daarvoor in huis!

Erik Versluis

Bedrijfsleider Numansdorp
Van Kooten Tuin & Buiten leven is een prachtige firma. Niet beloven maar doen, dat is wat waar we voor staan. Al sinds mijn 15e levensjaar ben ik actief als verkoper, het vak zit me in het bloed. Na een aantal omzwervingen kwam ik terecht bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven waar ik begon als; jawel, verkoper! Inmiddels heb ik me opgewerkt binnen het bedrijf en ben ik als bedrijfsleider aan de slag. Uiteraard ben ik nog altijd in de showroom te vinden voor een goed advies, want in maatwerk en complexe projecten steek ik nog graag mijn neus. Daarnaast is de aansturing en het onderrichten van productkennis aan onze verkopers ook helemaal mijn ding, ik vind het geweldig. Ik durf wel te zeggen dat ik het beste heb van twee werelden binnen deze organisatie.

Adriaan Krijgsman

Bedrijfsleider Wommelgem
De wensen van de klant omzetten in een reële verwachting en deze verwachting omzetten in een concrete realisatie, om alsnog alle verwachtingen te overtreffen. Dat is wat ik altijd beoog te halen. In Wommelgem is de showroom weer als nieuw. Oude modellen moesten weer plaats maken voor de nieuwste trends. Stijlvolle douglas overkappingen, luxe chalets en veel verschillende soorten blokhutten prijken weer in onze showroom. Onze styliste van marketing, heeft accessoires weer vakkundig geëtaleerd en dat geeft mooie sfeerbeelden van alles wat er mogelijk is bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven. Kortom; we zijn weer klaar voor een geweldig seizoen Buiten Leven.

Job den Hartog

Bedrijfsleider Velp
Sinds begin 2015 ben ik werkzaam als bedrijfsleider binnen van Kooten Tuin en Buiten Leven.. De standplaats van het vijfde filiaal was destijds Hillegom, maar inmiddels zijn we van Hillegom verhuisd naar Hoofddorp. De verplaatsing van een vestiging is een uitgebreid traject waar veel bij komt kijken. Ik werd al snel ondergedompeld in de organisatie, anders dan als bedrijfsleider. Voor diverse processen binnen deze verhuizing, was ik het aanspreekpunt. Inmiddels weten klanten de weg dan ook naar Hoofddorp te vinden. Met de ervaring van het openen van een ‘nieuwe’ vestiging, werd mij de kans geboden om als bedrijfsleider Velp aan de slag te gaan. Een grotere, maar vooral fantastische locatie met naast de veranda’s en tuinkamers óók de blokhutten en alle andere prachtige producten die ook bij u in de tuin een mooie plek verdienen! Specifieke wensen? Wij werken volgens het motto: ‘Kan niet, bestaat niet. Kom snel langs in Velp en verbaas u over de enorme keus en prachtige collectie die wij binnen én buiten voor u hebben opgesteld. Natuurlijk onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Dirk Kik

Bedrijfsleider Hoofddorp
Als bedrijfsleider in Hoofddorp draag ik dagelijks zorg voor deze prachtige vestiging. Een breed scala aan tuin- en buitenlevenproducten staan er geëtaleerd. Van blokhutten tot loungesets met de mooiste bijbehorende accessoires. In maatwerk gaan we tot het uiterste, je kunt het zo gek niet bedenken. We denken mee met de klant om specifieke wensen te vertalen naar een prachtig product om van het buitenleven te kunnen genieten, met al haar aspecten. Ik ben pas tevreden als klanten na een bezoek aan onze showroom weer blij naar huis gaan.

Hans Groenenberg

Bedrijfsleider Strijen
Sinds mei 2013 ben ik als verkoper in dienst gekomen in het filiaal in Strijen. Een winkel met zeer ruime keuze in veranda’s, zonwering en complete tuinkamers. In elk verkoopgesprek ligt de uitdaging om een prachtig project te realiseren. Het is erg leuk om van je klant te horen: ‘Ik heb veel gekakeld over een tuinkamer, maar jij hebt me geholpen het ei te leggen’. Mijn missie is pas geslaagd als de klant tevreden is en dat maakt dit werk fantastisch! Tevreden klanten zijn de beste referenties en mede daarom is van Kooten Tuin & Buiten Leven zo’n succes.

Mark Vos

Bedrijfsleider Veldhoven
Heb je een speciale maatvoering nodig? Of een snelle levering? Vragen jouw tuinwensen creatieve oplossingen? Of wil je tijdens een eerste kennismaking oriënterend en vrijblijvend informatie vergaren? Of zullen we samen hardop denken tijdens een showroomtour? Ik neem klanten mee op reis binnen de mogelijkheden van Van Kooten Tuin en Buiten Leven. Daar ligt mijn passie en die passie vind je in Veldhoven!

Johan Twigt

Bedrijfsleider Woerden
Al sinds jaar en dag ben ik werkzaam bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Met veel plezier verzorg ik een showroomtoer en serveer ik een kop koffie of thee, maar bovenal sta ik u bij om dié keuze te maken die past bij uw wensen, binnen uw budget en onze mogelijkheden.

Dirk Rebel

Bedrijfsleider Amersfoort
Ik gun iedereen een fantastisch buitenleven. Mijn missie is om al onze klanten daarin te voorzien. Als bedrijfsleider in Amersfoort probeer ik klanten én onze medewerkers te inspireren om de mooiste en beste producten uit te zoeken en/of samen te stellen die aansluiten bij de wensen van de klant. Ik kijk uit naar een productieve samenwerking. Graag tot ziens in de vestiging Amersfoort waar we een ruim aanbod van veranda’s en houten buitenprojecten kunnen laten zien. Ik neem klanten graag mee op showroomtour.

Marcel Weststrate

Sales Engineer
Als Sales Engineer houd ik mij voornamelijk bezig met het adviseren over en het verkopen van (complexe technische) producten. Om dit te kunnen doen, heb je een uitgebreide technische achtergrond nodig én moet je beschikken over sterke commerciële vaardigheden. Een ander woord voor Sales Engineer zou dus ook verkoopingenieur kunnen zijn. Omdat de Sales Engineer veel technische kennis heeft en deze kan omzetten in een praktisch en commercieel advies, fungeer ik bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven als sleutelfiguur tussen verkoopadviseurs als het gaat om het overbrengen van productkennis, de ontwikkeling van onze mooie producten en de klant.

Janneke Voorstad

Verkoopadviseur / Commercieel Binnendienst Medewerkster
Als verkoopadviseur heb ik een prachtige, maar vooral diverse baan. Als vrouw in deze ‘mannenwereld’ sta ik mijn mannetje. Met maatwerkproductie als specialisme mag ik elke dag weer de wensen van onze klanten omzetten naar een mooi product. Dit loopt uitéén van een basic berging tot compleet chalet of woonhuis met montage, niets is te gek. Bent u op zoek naar het juiste advies voor een buitenproject, standaard of op maat, ik ga graag voor u aan de slag. Ik ben uw professioneel partner en sta u met de juiste raad -als het moet zelfs met daad- bij.

Hugo Resoort

Verkoopadviseur
Ik ben dagelijks te vinden in de showroom van Van Kooten Tuin & Buiten Leven in Numansdorp. Met veel plezier vervul ik de taak om onze klanten welkom te heten en te voorzien van een gegrond en passend advies. Als verkoopadviseur krijg ik vaak te horen dat deze showroom wel heel erg gezellig is. Vaak denkt men in een soort ‘bouwmarkt’ terecht te komen, maar die verwachting wordt dus vaak overtroffen. Niet zelden komen klanten nog een tweede keer terug om op het gemak te funshoppen voor de inrichting van het buitenverblijf. Ervaar in onze showroom het buitenleven, op iedere meter.

Bart van der Meer

Verkoopadviseur
Op zoek naar een tuinverblijf? Ik help u graag! Als verkoopadviseur in Hoofddorp luister ik met veel plezier naar uw wensen en geef ik u passend advies. Zo realiseren wij samen uw ideale blokhut, overkapping of buitenverblijf. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent!

Koos Dey

Verkoopadviseur
Wat mij betreft staat Van Kooten synoniem voor: alle creaties binnen uw wensen op het gebied van buitenleven zijn mogelijk. En dat alles op basis van een maatwerkadvies, degelijke materialen, deskundig personeel en -last but not least- een scherpe prijs. Van Kooten geeft meerwaarde aan woon- en leefgenot. Of het nu voor de zomer of winter is, de oplossing vindt u bij Van Kooten. In al onze showrooms zijn de meest prachtige buitenverblijven opgesteld, in vele modellen en maten en voor ieders budget. Welkom!

Justin Fortuin

Verkoopadviseur
Heeft u een bezoekje aan onze showroom in Veldhoven gepland? Grote kans dat u mij daar tegen het lijf loopt! Als verkoopadviseur help ik u bij het kiezen van uw ideale tuinverblijf. Samen zorgen we ervoor dat al uw tuinwensen uitkomen!

Arjan Achterberg

Verkoopadviseur
Ik had niet gedacht dat ik in de ‘rol’ van verkoopadviseur bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven, zoveel voldoening uit mijn werk zou halen. De uitdaging om iedere klant van A t/m Z te begeleiden naar een prachtig eindresultaat wat voldoet aan de wensen, pak ik steeds weer met beide handen aan. Ik kan me op dit moment geen leukere baan voorstellen, dus kom maar op met uw bijzondere wensen, ik ga ervoor!

Maarten van der Vliet

Verkoopadviseur
Tijdens het inventariseren van uw wensen drinken we koffie aan de stamtafel of maken we samen een tour door de showroom. Hoe dan ook heeft u de juiste aandacht en adviseer ik u graag om dat product te vinden dat u zoekt en dat het beste bij u en de situatie past. Samen met u gaan we voor het realiseren voor uw droombuitenverblijf of aanschaf van de producten op uw wensenlijst… in Amersfoort! Tot snel!

Aart-Jan Prins

Verkoopadviseur
In Strijen vindt u een sfeervolle showroom met de specialisatie in aluminiumproducten. Natuurlijk kunt u er ook terecht voor advies voor alle andere luxe buitenverblijven en tuinkamers. Advies op maat in aluminiumproducten is waar wij erg sterk in zijn. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek om de diversiteit aan mogelijkheden te komen verkennen.

Elbert Schaap

Verkoopadviseur
Als verkoopadviseur sta ik u graag bij met een passend advies voor een blokhut, veranda, buitenverblijf of een van onze vele andere fantastische producten. Wij zijn zuinig op onze showroom en besteden veel aandacht aan de presentatie ervan. Op die manier is een bezoek aan de vestiging Amersfoort nóg meer de moeite waard. Kom gezellig bij ons shoppen, de koffie staat klaar.

Rowan Mol

Verkoopadviseur
Werkzaam als verkoopadviseur bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven, begin ik iedere dag met enthousiasme aan mijn werkzaamheden. In dit dynamische bedrijf is geen dag hetzelfde en juist die diversiteit maakt het zo bijzondere en nooit saai. Ik hoop elke dag dat ik mijn klanten zo kan enthousiasmeren, dat ze net zo blij zijn als ik, dat Van Kooten Tuin en Buiten Leven er is. Voor al die mensen die houden van een heerlijk buitenleven.

Rosanne de Waard

Verkoopadviseur
Ik ben sinds enige tijd werkzaam bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven op de vestiging Veldhoven. Als adviseur binnen de afdeling verkoop met de daarbij behorende uitdagingen, voel ik me als een vis in het water. Geweldig om het verkoopteam te mogen versterken en ik kijk er dan ook naar uit om u te mogen verwelkomen. Samen vinden we precies dát product waar u blij van wordt. Ik zie u graag in de vestiging Veldhoven!

Gert-Jan Baars

Verkoopadviseur
Sinds 2017 ben ik werkzaam als verkoopadviseur in het filiaal Velp. Uw wensen staan voorop en tijdens een kop koffie of tour door de showroom, brengen we die samen in kaart. Daarna zoeken we precies dat product dat past of aansluit op uw wensen. Mijn streven is altijd een 100% match, pas dan ben ik tevreden. Ik zie u graag in Velp.

Jan Walhout

Verkoopadviseur
Als verkoopadviseur ben ik er voor u om u naar de juiste (maatwerk) oplossing te leiden. Ons uiterst uitgebreid assortiment maakt de mogelijkheden ontelbaar, daardoor is een goede ‘gids’ tijdens een ‘rondleiding’ -door onze showroom vol met buitenlevenproducten- bijna onmisbaar. Het geeft mij een voldaan gevoel wanneer u met nog meer enthousiasme onze showroom verlaat dan dat u al binnen kwam.

Kees Dorst

Verkoopadviseur
Als u een bezoek brengt aan onze vestiging in Wommelgem, heeft u grote kans dat u mij daar tegen het lijft loopt! Als verkoopadviseur sta ik klaar om u van het beste tuinadvies te voorzien. Onder het genot van een kopje koffie of thee komen we gezamenlijk tot een ideaal ontwerp!

André Koudstaal

Verkoopadviseur
‘Wij maken van uw tuindroom, uw droomtuin.’ Deze slogan slaat op mijn passie om van de tuin het verlengde van uw woonkamer te maken. Bij Van Kooten vindt u het Buiten Leven en al haar facetten. Of het nu gaat om een aluminium tuinkamer, een schitterend houten douglas living, een buitenkeuken, een lounge-set een vuurtafel of ontelbare accessoires, bij Van Kooten realiseren we uw tuindroom tot in de puntjes. Onder het genot van een kop koffie bespreken we uw wensen en denken we mee om tot een uitkomst te komen waar u blij van wordt, binnen úw budget en onze mogelijkheden. Als verkoper begeleid ik u graag in het aankoopproces, zodat u met een tevreden gevoel huiswaarts gaat. Van harte welkom in vestiging in Hoofddorp!

Naomi Heuvelman

Verkoopadviseur
Sinds mei 2019 ben ik werkzaam als verkoopadviseur. Samen met mijn collega’s staan we in Hoofddorp iedere dag paraat om de wensen van klanten te vervullen en alle verwachtingen te overtreffen. Elke dag leer ik nieuwe dingen, zowel op persoonlijk- als zakelijk vlak, waardoor ik blijf ontwikkelen als persoon, maar zeker ook als verkoopadviseur. Het contact met klanten en collega’s in combinatie met de vele en fantastische buitenlevenproducten van Van Kooten, maken iedere dag tot en feestje.

Lennert Dekker

Verkoopadviseur
Als u met een glimlach ons filiaal in Woerden de deur uit gaat, dan is uw -maar ook mijn dag- geslaagd. In de showroom te Woerden sta ik voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en mogelijkheden te bespreken. Komt u langs voor een showroomtour in Woerden? De koffiebar is open. WELKOM!

Paul Kik

Verkoopadviseur
Als verkoopadviseur sta ik voor u klaar om u zo goed mogelijk te adviseren voor dat wat past in uw droom en in uw tuin. In samenwerking met de klant zet ik wensen om in mogelijkheden. Mijn missie is pas geslaagd als u met een tevreden en voldaan gevoel van ons (eind)product geniet.

Jordy Slingerland

Verkoopadviseur
Als Verkoopadviseur bij Van Kooten is het mijn grootste doel om klanten tevreden de showroom te laten verlaten. Het is mijn passie om een goed product te verkopen aan een blijde klant. In de showroom in Wommelgem sta ik voor iedereen klaar. Zeker in een digitaal tijdperk geloof ik nog steeds volop in leuk persoonlijk contact dat heeft pas echt een meerwaarde.

Jochum Planting

Verkoopadviseur
Mijn rol als verkoopadviseur bij van Kooten Tuin & Buiten Leven is het verwezenlijken van uw droom. Ik sta u graag te woord om u te helpen en passend advies te geven. Ik ontmoet u graag in onze showroom in Numansdorp, de koffie staat voor u klaar.

Wilbert van Wageningen

Hoofd Commerciële Binnendienst
Wanneer u belt naar Van Kooten Tuin en Buiten Leven, dan is de kans heel groot dat u mij aan de telefoon krijgt. Als medewerker Commerciële Binnendienst luister ik met zorg en adviseer ik met enthousiasme dat product waar de klant naar op zoek is. Assortiment- en productkennis zijn belangrijk binnen een bedrijf met zo’n groot aanbod producten. Wij doen niet aan ‘snelle verkooppraat’, maar weten we waar we het over hebben en geven het juiste advies aan de hand van de wensen van de klant. ‘Advies op maat’ vind ik het leukste, die uitdaging ga ik elke dag graag aan om klanten aan ons te binden. Ik vind het te gek als ik ‘spot on’ ben en met een paar woorden weet wat de klant ‘zoekt’. Vanaf daar werken we samen naar het beste eindresultaat.

Herrold Bijl

Commercieel Binnendienst Medewerker
Al sinds het jaar 2017 werk ik met veel plezier bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven. Mede door de energie binnen het team Binnendienst waar ik onderdeel van ben, ga ik iedere dag weer met veel plezier aan de slag. Voornamelijk werkzaam achter de schermen, verwerken wij dagelijks alle orders zodat bestellingen correct en netjes bij u worden afgeleverd.

Marthijn Lommers

Commercieel Binnendienst Medewerker
Ik ben werkzaam bij de commerciële binnendienst. Dat betekent dat ik veelal contact heb met klanten per telefoon en email op de salesafdeling. Nadat ik een product of dienst heb verkocht, regel ik ook de administratieve afhandeling. Ik ben gedurende het gehele proces het aanspreekpunt van de klant. Precies dat is wat ik zo leuk vind aan deze functie; het opbouwen van een goede relatie met de klant. Heeft u vragen, bel me gerust!

Gerco de Jong

Commercieel Binnendienst Medewerker
Sinds 2014 werk ik met veel plezier bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven. Graag verdiep ik mij in de wensen van onze klanten om zo de best passende producten onder de aandacht te brengen. Ik probeer die productopties aan te dragen die het best matchen met wensen. In dat proces vind ik mijn werkplezier.

Arjan de Regt

Commercieel Binnendienst Medewerker
Als medewerker Commerciële Binnendienst ben ik dagelijks bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en om u van het juiste advies te voorzien. Mocht u vragen hebben over één van onze producten in de showrooms of van onze website, dan hoor ik dat heel graag. Ik sta u graag te woord.

Ronald Kleppe

Commercieel Binnendienst Medewerker
Elke klant sta ik met aandacht te woord. Of de vraag gaat over een schroefje of over een complete blokhut, naar elke klant luister ik aandachtig om te bepalen waar de behoefte ligt. Ik vind het ontzettend leuk om klanten het gehele verkoopproces te helpen en te adviseren om uiteindelijk tot een prachtig resultaat te komen, juist daar krijg ik energie van. Elke dag streef ik met passie en plezier naar tevreden klanten.

Arne Heijkoop

Commercieel Binnendienst Medewerker
Op de afdeling commerciële binnendienst sta ik u als klant graag te woord om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren. Mocht u vragen hebben, schroom dan niet om te bellen.

Lenna van Steensel

Commercieel Binnendienst Medewerkster
Wat deze baan zo leukt maakt is het luisteren naar de wensen van u als klant, en samen tot iets moois komen waar u veel plezier van heeft. Iedere dag zit vol met nieuwe uitdagingen. Samen met mijn enthousiaste collega’s van de commerciële binnendienst sta ik u graag te woord!

Maurits Weggeman

Sales Backoffice medewerker
Als backoffice salesmedewerker zorg ik ervoor dat het hele verkoopproces, van contact met de klant tot de uiteindelijke aanschaf en montage, perfect verloopt. Zo kunt u met een gerust hart met ons in zee gaan!

Reinier Roodhorst

Marketing Manager
Leuk dat u ons heeft gevonden! Als (Online) Marketeer ben ik dagelijks bezig om de online merk- en naamsbekendheid van al onze webshops en showrooms te vergroten. Als u bijvoorbeeld op internet aan het zoeken bent naar een overkapping, blokhut of chalet en u heeft één van onze webshops kunnen vinden, dan is mijn doel bereikt.

Wilbert Kattestaart

Online Marketeer
Als online Marketeer zorg ik ervoor dat we zowel vindbaar als zichtbaar zijn op het internet. Zo ontwerp ik dagelijkse creatieve content voor al onze social mediakanalen, maar maak ik ook nieuwsbrieven en posters. Vergeet niet om ons te volgen op social media, want daar komen we elkaar weer tegen!

Paula van Dijke

Contentbeheerder
Ik ben contentbeheerder bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven. Voor mij is het belangrijk om te werken in een team of op een afdeling waar de sfeer goed is. Als medewerker voel ik me gewaardeerd en naast mijn werkzaamheden voor de website, help ik graag waar een extra handje nodig is.

Matthijs Koole

Contentbeheerder
Als contentbeheerder zorg ik voor pakkende en informatieve teksten bij onze prachtige producten. Zo bent u altijd voorzien van alle benodigde informatie en wordt het kiezen van uw ideale tuinverblijf een stuk gemakkelijker! Ik streef ernaar om u bij elk product zo goed mogelijk te informeren!

Thomas Krämer

Contentbeheerder
Als contentbeheerder zorg ik ervoor dat onze website tiptop in elkaar zit. Zo kunt u met een gerust hart online shoppen bij Van Kooten!

Engelbert Heijkoop

Hoofd Service
Als hoofd van de afdeling Service, stuur ik dagelijks een team medewerkers aan waar we klanten verder helpen die tegen zaken aanlopen. Dit kan variëren van een vraag over een aangeschaft product tot een vraag over geplande werkzaamheden tot een probleem of een klacht. De diversiteit aan onderwerpen op onze afdeling, vraagt om een team van flexibele, maar vooral klantvriendelijke medewerkers met productkennis, maar zeker ook probleemoplossende kwaliteiten. Onze afdeling streeft ernaar alles zodanig aan te pakken, dat klanten optimaal kunnen genieten van de aankoop gedaan bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven.

Marinda Duijzer

Servicedesk Assistente
Als servicedesk assistente sta ik u graag telefonisch te woord met al uw vragen. Daarnaast voer ik ook de bijkomende administratieve taken uit voor de hele Serviceafdeling. Samen werken we aan een perfect eindresultaat, zodat u zorgeloos kunt genieten.

Peter Voorstad

Servicemedewerker
Als medewerker Service ben ik dagelijks efficiënt, maar zoveel mogelijk klantgericht aan het plannen. De balans zoeken tussen efficiëntie en blije klanten is waar mijn uitdaging dagelijks ligt. De belangen van andere afdelingen moeten altijd worden meegewogen, maar ten allen tijde staat de klant voorop. Op de afdeling Service hebben we veel interne communicatie en dan merk je dat we als Van Kooten Tuin en Buiten Leven één club zijn, met als gezamenlijk doel: Een klanttevredenheidsscore van 100%.

Pieter Breederveld

Servicemedewerker
Als servicemedewerker heb je direct contact met de klant, goed luisteren naar de klant, dit vertalen in passende oplossingen, in samenwerking met de andere afdelingen, waarin het belang van de klant voorop staat. Daar krijg ik energie van!

Rick Kraaijeveld

Servicemedewerker
Krijgt u mij of een van mijn collega’s aan de telefoon, dan heeft u gebeld met de afdeling Service. Met alles waar u meer over wilt weten, kunt u bij ons terecht. Of het gaat om een vraag over een product of is er een probleem of heeft u een klacht, wij zorgen dat u de juiste antwoorden krijgt. Bij ons staat ten alle tijden voorop dat de klant tevreden moet zijn, blijven of weer moet worden. Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dat is vervelend, maar het gebeurt weleens. Wij zijn dan het eerste aanspreekpunt en gaan er altijd 100% voor om de ‘fout’ te herstellen of het probleem op te lossen. Maar… natuurlijk behandelen wij ook de telefoontjes en mailtjes waarin onze klanten aangeven dat ze uiterst tevreden zijn, die zijn misschien makkelijker en minder uitdagend voor ons als servicemedewerker, maar toch minstens net zo leuk.

Julian Groenendijk

Servicemedewerker
Klanten tevreden maken en houden, daar doen wij het voor! Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven schrijven we Service met een hoofdletter S. Wij gaan tot het uiterste om u zorgeloos van uw nieuwe tuinverblijf te kunnen laten genieten.

Marcel van den Berg

Planning & Logistiek
Als planner vind ik het erg leuk om efficiënt en klantgericht te plannen. Het is helemaal leuk als wij een klant die iets snel geleverd wenst te krijgen kunnen opbellen, omdat wij eerder bij hen kunnen leveren of monteren. Als planner zit je tussen alle afdelingen in, waardoor je met iedereen intern contact hebt. Bij Van Kooten zijn meerdere afdelingen, maar we zijn één team.

Marco van der Wal

Planning & Logistiek
Planning & Logistiek is een belangrijke schakel tussen klant en overige afdelingen van Van Kooten. De uitdaging is om samen met mijn collega's de klant tevreden te stellen.

Leo Breen

Orderadministratie
Als medewerker orderadministratie heb ik de verantwoordelijkheid om samen met mijn directe collega’s te zorgen voor het correct administratief verwerken van alle bestellingen. Tevens houden wij goed in de gaten dat hardlopende modellen buitenverblijven op tijd geproduceerd worden, zodat de voorraad in onze diverse magazijnen op peil blijft. Zo streven wij ernaar om een korte levertijd te kunnen blijven waarborgen. Tevreden klanten; daar gaan we iedere dag weer voor.

Maries Bal

Orderadministratie
Als medewerker Orderadministratie zorg ik ervoor dat bestellingen van buitenverblijven en producten op de juiste manier worden verwerkt. Wij dragen zorg voor het op de hoogte brengen van de juiste afdelingen betreffende een bestelling. Onze afdeling Expeditie zorgt ervoor dat alles tijdig klaar staat in het magazijn en onze planners regelen de levering en eventueel de monteurs. Een puzzel met maar één doel; de klant moet naar alle tevredenheid geholpen worden en dus moeten de diverse afdelingen goed op elkaar zijn afgestemd. De informatie die wij verstrekken moet secuur en helder zijn om ’ruis’ te voorkomen.

Hans Boer

Orderadministratie
Binnen mijn functie als medewerker orderadministratie leg ik de gehele ‘route’ intern vast vanaf het moment dat er een bestelling is geplaatst tot aan het bezorgen bij de klant. Dat wil zeggen dat ik alle afdelingen infomeer over een bestelling. Voor de bezorging van een groot project op maat hebben we de vrachtwagencombinatie nodig en moeten er monteurs mee. Voor de levering van een Doe Het Zelf-pakket zijn andere zaken vereist. Aan ons de schone taak om de juiste ‘zaken’ te koppelen aan een bestelling, zodat alles op de juiste tijd en plaats bij de klant wordt bezorgd.

Maurice de Groot

Hoofd Financiële Administratie
Iedere dag zorgt de afdeling Financiële Administratie voor een tijdige en volledige vastlegging van financiële data en rapportages. Als hoofd van deze afdeling stuur ik op verbinding tussen mensen en financiële processen. Naast het weergeven van ‘harde getallen en cijfers’ krijg ik er energie van als ik uit kan leggen welke invloeden menselijk gedrag hebben op uiteindelijke resultaten als het gaat om financiële uitkomsten. Best een uitdaging, maar juist het menselijke aspect binnen de functie, zorgt ervoor dat ik nog steeds met veel plezier mijn beroep bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven uitoefen.

Connie van der Ree Doolaard-Engels

HRM Medewerker
Als HRM Medewerker heb ik een prachtige dynamische baan binnen Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Geen dag hetzelfde en altijd weer een uitdaging om de neuzen dezelfde kant op te krijgen en te houden.

Christian Boudewijn

Financiële Administratie
Ik ben meer van ‘achter de schermen’ dan van ‘voor de schermen’. Desalniettemin vind ik samenwerking binnen een goede sfeer en juiste teamspirit een vereiste voor werkplezier. Naast het werk dat ik binnen mijn functie uitvoer, past het team op de Financiële Administratie bij mij en ervaar ik dan ook dat ik op de goede plek binnen het juiste soort bedrijf werkzaam ben. Ik hoop nog heel wat jaartjes bij Van Kooten te kunnen blijven.

Maurice Lindhout

Financiële Administratie
Samen met de collega’s draag ik zorg voor de afhandeling van bestellingen. Vanaf bestellen tot bezorging aan huis moet picobello in orde zijn, wat mij betreft mag er geen vuiltje aan de lucht zijn in dit gehele proces van aankoop tot eindgebruik. Daarnaast zorg ik tevens voor de financiële afhandeling van orders. Ik hoop altijd weer dat onze klanten tevreden zijn met de aankoop van producten bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven. Bezoek gerust eens een van onze vestigingen en bekijk ze eens met eigen ogen. Te groot om zelf te vervoeren? Wij zorgen dat het bij u thuis wordt gebracht en indien gewenst en afhankelijk van het product, monteren we ook gelijk voor u.

Marise van Buuren

Financiële Administratie
Op de afdeling financiële orderadministratie houd ik me dagelijks bezig met de verwerking van alle financiële afhandelingen nadat er besteld is. Dagelijks passeren er heel wat orders de revue. Met een webshop met iets meer dan 5000 producten en nog alle showrooms en vestigingen in het land, kun je je voorstellen da er heel wat te doen is op deze afdeling. Het hele team werkt gestaag door en daarmee leiden we alles in goede banen. Trots om bij dit team te horen.

Dorine Buijk

Financiële administratie
Elke dag zet ik mij met veel plezier in voor Van Kooten Tuin en Buiten Leven. Dit doe ik samen met mijn collega’s van de financiële administratie. Er hangt een fijne en enthousiaste sfeer!

Aart Kole

Projectmedewerker
.

Ronald Slingerland

Manager Logistiek & Expeditie
Als manager Logistiek & Expeditie zorg ik ervoor dat logistieke processen tot een goed einde worden gebracht en zorg ik er samen met mijn team voor dat het voorraadbeheer tot in de puntjes geregeld is.

Marc Duijzer

Assistent Logistiek & Expeditie
September 2020 ben ik begonnen bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Ik geef leiding op de expeditie waar we samen uw bestelde artikelen in ontvangst nemen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat ze op de juiste wijze op transport gaan. Ons doel is dat u zo snel mogelijk van uw gekochte artikelen kunt gaan genieten!

Hendrik-Jan de Haaij

Expeditiemedewerker
Bij Van Kooten vindt u producten te kust en te keur, met passie en kleur. Bij de expeditie zetten we de orders met zorg klaar en geven de chauffeurs aan ‘rijden maar’! Laat het kijken kopen worden, dan kunnen wij u een mooi product bezorgen.

Matthijs 't Hart

Expeditiemedewerker
Vanuit het magazijn in Velp maak ik de bestellingen gereed voor de montage op locatie. Onze vakmonteurs gaan op pad met deze materialen naar de klant en zorgen ervoor dat het geleverde product op de juiste manier wordt gemonteerd. Het belangrijkste is dat onze monteurs alle producten bij zich hebben om geen tijd te verliezen. Om de reden is het belangrijk voor mij om nauwkeurig te werken en ervoor te zorgen dat orders helemaal complet met de monteurs meegaan.

Bram van der Scheur

Expeditiemedewerker
Bij de expeditie zogen wij dat alle bestellingen compleet kunnen worden afgeleverd door onze chauffeurs. Wij werken daarom samen met diverse andere afdelingen binnen het bedrijf. Het voornaamste binnen mijn werkzaamheden is wel dat ik de orders secuur en zorgvuldig bij elkaar zoek. Uiteindelijk is het zaak dat de klant de bestelling volledig geleverd krijgt. Daarom werken wij gestructureerd en met focus.

Bran van Beusekom

Expeditiemedewerker
Samen met mijn collega's zorgen wij ervoor dat alle producten snel vindbaar om deze zo snel mogelijk voor u klaar te zetten!

Luuk Biezeveld

Expeditiemedewerker
Uw bestelling in orde maken zodat hij volledig bij u bezorgd wordt dat doe ik op het magazijn in Numansdorp!

Harold van Kooten

Expeditiemedewerker
U kunt mij vinden in het magazijn bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven. Met heel veel plezier zorg ik ervoor dat uw bestelling klaarstaat, zodat die vakkundig bij u kan worden afgeleverd. Ik doe dit alles met heel veel plezier.

Erik Barendrecht

Expeditiemedewerker
Op de expeditie ondersteun ik mijn collega's in hun werk. Samen met hun zorg ik ervoor dat de monteurs met de juiste materialen naar de montageplek gaan.

Arie van Lenten

Chauffeur
Op pad met producten van Van Kooten Tuin en Buiten Leven, dat is wat ik doe. Vanuit het magazijn bezorg ik bestellingen door het hele land middels diverse transportmiddelen. Van vrachtwagen tot transport van middelformaat, ik zorg dat producten netjes en zorgvuldig bij de klant worden afgeleverd.

Pieter Dingemanse

Chauffeur
Met een grote glimlach rijd ik uw straat in, om uw tuinplezier te vergroten. Mijn motto: met passie en volharding, geef ik nog wat gas erbij. Kom misschien een uurtje vroeger, zijn de klanten ook weer blij!

Cor Wessels

Chauffeur
Al sinds de start van het bedrijf ben ik met heel veel plezier de vaste chauffeur bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Zorgvuldig bezorg ik het bestelde product bij de klanten thuis en maak ik altijd een gezellig praatje! Ik kan me niet voorstellen dat ik geen ritten meer zou doen voor Van Kooten. Het bedrijf zit onder mijn huid. Sta ik binnenkort ook bij u voor de deur? Bezoek snel een van de vestigingen van Van Kooten Tuin en Buiten Leven en wie weet tot ziens.

Roald de Vries

Monteur
Maakt u gebruik van onze montageservice? Dan kan het zomaar zijn dat u mij leert kennen. Ik ben al jaren werkzaam bij Van Kooten tuin en Buiten Leven als monteur en er is inmiddels geen constructie meer waar ik zenuwachtig van wordt. Samen met mijn collega’s bouwen wij aan de meest waanzinnige projecten voor Van Kooten. Van eenvoudige blokhut of veranda tot de meest luxe buitenverblijven, samen met mijn collega’s, monteren wij met zorg en aandacht uw aangekocht producten.

André Stam

Monteur
Op de afdeling logistiek zetten wij producten klaar of maken we bestellingen gereed voor de bezorging en eventueel de montage bij u thuis. In onze magazijnen en distributiecentrum zijn we dagelijks hard aan het werk om alles volgens planning ‘rond’ te krijgen. De heftruks rijden af en aan. Hoe drukker wij het hebben, hoe beter.

John Mayenburg

Monteur
Ik hou het kort; De glimlach die wij klanten bezorgen met een mooi eindresultaat is toch zeker wel het mooiste aan mijn werk als monteur.

Daniël van Drongelen

Monteur
Als monteur bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven streven ik bij elke montage opnieuw naar een fantastisch en professioneel eindresultaat waar u als klant natuurlijk ook op rekent. Ons montageteam bestaat uit louter vakmensen die met het grootste plezier bouwen aan een product dat volledig voldoet aan uw wensen. Als wij bij u weggaan, staat er bij een (buiten)product precies zoals u voor ogen had, dat is waar wij voor gaan!

Jan Achterberg

Monteur
Ziet u zo’n mooie Van Kooten Tuin en Buiten Leven bus in uw straat? Grote kans ik ergens aan het werk ben om een mooi buitenverblijf te realiseren. Werkzaam als monteur bij Van Kooten ben ik het hele jaar door beschikbaar en sta ik paraat om uw droombuitenverblijf op te bouwen en te monteren, volledig volgens uw wensen.

Harold Tromp

Monteur
Alles wat u bij Van Kooten ziet, zowel op de website of in een van onze showrooms, wordt opgebouwd door de monteurs van Van Kooten. Onze vaste club vakmonteurs monteren alles van A tot Z en tot in de perfectie. Ik ken geen monteur binnen ons team die geen plezier heeft in zijn werk. Wij monteren alles voor u! Met veel enthousiasme staan we voor u klaar om uw droombuitenverblijf daadwerkelijk te realiseren.

Daniek van Loon

Monteur
Wie van hout houdt, koopt bij ons vertrouwd! U kunt ons blindelings vertrouwen! Laat het Van Kooten montageteam uw droombuitenverblijf opbouwen!

Timothy Delissen

Monteur
Welk weer we ook hebben, we komen altijd onze afspraken na, zelfs met wind en regen. We trotseren alle weersomstandigheden als het moet! Als monteur bij Van Kooten ben ik veelal te vinden op locatie. Wij komen bij de mensen thuis en zorgen ervoor dat de producten gekocht in de showrooms of via de website, precies zo worden opgebouwd zoals het hoort zodat klanten maximaal kunnen genieten van het buitenverblijf.

Maikel Spitters

Monteur
Met het Van Kooten Tuin en Buitenleven montageteam zorgen wij voor de opbouw van uw product en gaan pas weg als uw wensen volledig gerealiseerd zijn. Of het nu gaat om een eenvoudige blokhut, overkapping met plat dak o een luxe tuinhuis. Met veel zorg en aandacht monteren we uw product.

Ad Schipper

Monteur
Als monteur zijn wij verantwoordelijk voor het opbouwen en realiseren van het eindproduct bij u thuis. Wij nemen die zorg van u over en gaan pas weg als wij het product zodanig hebben gemonteerd, zodat u er nog jarenlang plezier van zult hebben en van kan genieten.

Maarten van der Jagt

Monteur
Samen met mijn collega’s werk ik iedere dag met veel plezier aan het opbouwen van de producten van Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Bij elke product of project, groot of klein, streven we naar een 100% tevredenheidscore. Pas als het product staat zoals het hoort, ben ik zelf tevreden en ga ik met een gerust hart naar de volgende opdracht of naar huis.

Ron Berghout

Monteur
Het kan gebeuren dat er iets mis is met uw blokhut, misschien een kleine lekkage of de montage van de blokhut is nog niet helemaal af. Als servicemontageteam willen wij dit graag voor u oplossen, zodat u een mooi eind resultaat heeft!

Tjeerd van Duijvenvoorde

Monteur
Als monteurs werken wij graag aan een buitenproject, maar willen natuurlijk ook dat het tip top in orde is. Wij zorgen ervoor dat u zo snel en zo lang mogelijk van uw product kunt genieten.

Stan Vermeulen

Monteur
Samen met mijn andere collega's komen wij bij u langs om uw product te monteren. Ook voor service klusjes zijn wij voor u in de weer.

Maarten Keijzer

Monteur
Een kleine berging, een aluminium veranda, een tuinset, buitenkeuken of zelfs een compleet houten woonhuis: noem het en wij heb het voor u gemonteerd!

Simon van Ast

Monteur
Wij verwezenlijken uw wensen met veel kennis en enthousiasme!

Ernst Michels

Monteur
Door samen met mijn collega's uw product in elkaar te zetten, heeft u aan het einde van de dag een mooi product om van te genieten!

Thea Boer

Interieurverzorgster
Als de werkdag voor de collega’s erop zit, start ik mijn werk bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven als interieurverzorgster. Ondanks dat ik bijna niet tijdens kantooruren aanwezig ben, ken ik iedere collega en maken we, daar waar het kan, een gezellig praatje. De showroom is mijn visitekaartje. Speciaal voor u als klant houd ik die spik en span. Zo bent u verzekerd van een schone en opgeruimde showroom waar al die schitterende buitenverblijven en aanverwante artikelen met eigen ogen te zien zijn. Welkom!
Waarmee kunnen wij u helpen?